Jump to content


Photo

Campaigns will not run properly until scheduled jobs are set up. Contact your administrator.

campaigns

  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 Dipanshu

Dipanshu

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts

Posted 19 September 2016 - 07:46 AM

Hi ,

After installing zurmo on my shared server , I am getting this error

Campaigns will not run properly until scheduled jobs are set up. Contact your administrator.

 

Even i have setup job manager cron jobs 

http://prntscr.com/cjp9m2

 

But still this problem is not resolved.

Please hlep!

 

Its urgent

 

Thanks

Dipanshu



#2 molul

molul

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 35 posts

Posted 28 September 2016 - 01:06 PM

Try adding these ones:

 

ProcessOutboundEmail
EmailBounce
CampaignGenerateDueCampaignItems
CampaignMarkCompleted
CampaignQueueMessagesInOutbox
 
The recommended time is in the jobs list, at the bottom.
 
If adding these jobs doesn't work, here's the full jobs list I have, and my campaigns are sent (although they get stuck every 200 emails and I have to reset and relaunch the job, but that's a different thing):
 
ProcessOutboundEmail
EmailBounce
CampaignGenerateDueCampaignItems
CampaignMarkCompleted
CampaignQueueMessagesInOutbox
 
ByTimeWorkflowInQueue
WorkflowMessageInQueue
EmailArchiving
AutoresponderQueueMessagesInOutbox

 

 

Hope it helps. This might be my last post here! :P







Also tagged with one or more of these keywords: campaigns

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users