Jump to content


Photo

Inbox bug x-msg://

inbox email archiving

  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 mivan

mivan

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 40 posts

Posted 29 January 2014 - 06:33 PM

When an email is not archived because the owner cannot be found and the contents of that email is shown in the notification in Inbox, all links and buttons stop working. If anything is clicked in that situation the url in the address bar gets rewritten. I cannot post the address, because it won't be saved in the post, so I'm attaching screenshots.

 

I think that this bug is related to another topic, where the EmailArchiving job throws an error stdClass::host unknown property … it seems to be connected to the contents of the email message that is being processed. (maybe if it contains links, email addresses or html …)

 

I am able to reproduce it in the demo ...

 

Any ideas?

Attached Thumbnails

  • Screenshot 2014-01-29 19.38.27.png


#2 mivan

mivan

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 40 posts

Posted 05 February 2014 - 08:56 AM

Hello.

 

I have setup a test email account to help reproduce the problem.

Steps to reproduce:

 

1. log in to demo as super

2. configure email archiving (server: apoyo.tv, account: test@apoyo.tv, password: password)

3. run Inboud email job from Job Manager

4. Go back to application and into Inbox

5. Try to click any link (menu, or tabs in inbox)

 

Rgds

 

Marek



#3 speixoto

speixoto

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 386 posts

Posted 05 February 2014 - 02:27 PM

Thank you for submiting this one and for providing the test email account. Issue is confirmed and can be tracked here.







0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users