Jump to content


wmike1503

Member Since 15 Nov 2013
Offline Last Active Nov 13 2017 07:24 AM
-----

Topics I've Started

Shared calendars

11 November 2017 - 01:42 PM

The calendar function, is obviously, very important in a CRM.  Shared calendars are a must.

 

I will ask the question in the hope that someone might respond.

 

Shared calendars seem to be a mess:

 

  1. Poorly documented
  2. Duplicates entries
  3. No colour coding for different users

Has anyone ANY idea how calendars work - I've spend hours tryig to get them to work with no success.

 

ANYONE, please?

 

Mike

 

 


shared calendars

11 November 2017 - 11:56 AM

Hi All,

 

Does anyone know how to create, share and subscribe to calendars?

 

Thanks,

 

mike


Email composing

30 October 2017 - 03:41 PM

Hi,

 

When trying to compose an email - I am only able to write a single letter - in fact, composing the email is almost impossible.

 

Is this another bug?

 

I have a template setup for my signature block - that displays fine but, writing the email is currently not possible.

 

Application Info

This is version 3.2.3 of Zurmo.

Zurmo uses the following great Open Source tools and frameworks:

 

Any ideas, anyone, please?

 

Cheers,

 

Mike


Backup

28 October 2017 - 09:01 AM

Hi,

 

I have just started using Zurmo for a military veterans service.  Keeping the data safe is critical.  The topic of backup is not explained fully, anywhere.

 

I have read a thread that suggests, simply, backing up the mysql database.  This poses a question for me.  Let's say, I have had to reinstall a fresh copy of Zurmo - this requires a clean database to do so. If I then restore a backup of my old mysql into my new installation's database - that will, surely, break it?

 

Clarification would be most helpful.

 

Thanks,

 

Mike


Inbound email

25 October 2017 - 02:37 PM

I am sorry to revisit this but, i see no real answers to the problem.  

 

I have got smtp working fine - email are being sent.

 

However, incoming email is another matter.  Running the inbound email job results in

 

"

Process Inbound Email Job
The job has completed running.
Job Output:
  1. Script will run at most for 500 seconds.
  2. Sending output to runtime/jobLogs/EmailArchiving.log
  3. 10/25/17 3:31 PM Europe/London Starting job type: EmailArchiving
  4. 2017/10/25 15:31:24 Info - Script will run at most for 500 seconds.
  5. 2017/10/25 15:31:24 Info - Starting job type: EmailArchiving
  6. 2017/10/25 15:31:24 Info - Job completed successfully
  7. 10/25/17 3:31 PM Europe/London Ending job type: EmailArchivin

"

 

If I understand the above, it is suggesting the email job has run successfully.  However, there are no ew emails received?

 

Any suggestions, anyone, please?

 

Also, if I can get this to work - is their a cronjob that needs to be set to automate email collection?

 

Cheers,

 

Mike