Jump to content


BHruska

Member Since 06 Jan 2014
Offline Last Active Jun 12 2015 02:29 PM
****-

Topics I've Started

All Links In Emails Broken

12 June 2015 - 02:34 PM

My email campaign items have broken links in them.  I can't figure out how to fix it.  

 

Here's an example internal tracking link url:

 

http://zurmo.instyle...id=NWpUWG40OVNn (hash abreviated)

 

Not sure where the

 

./zurmoc

 

is coming from.

 

It should be:  

 

/app/index.php

 

As in:

 

http://zurmo.instyle...id=NWpUWG40OVNn

 

Ideas?   

 

Thanks,

Brian


JobMonitor Stuck Issue

07 January 2015 - 09:15 PM

I've got a job monitor sticking issue.  It has worked just fine for some time, but now its getting stuck... and I can't figure out why.  It will run fine if I run it manually after clearing the stuck job status.  But when it tries to run automatically every five minutes from Zurmo it won't run right.  I tried expanding the timeframe on the CRON command line in case it was a timeout issue.  This was mentioned in another post.

 

Here's the joblog:

 

Script will run at most for 9000 seconds.
Sending output to runtime/jobLogs/Monitor.log
1/7/15 2:55 PM America/Chicago Starting job type: Monitor
2015/01/07 14:55:03 Info  - Script will run at most for 9000 seconds.
2015/01/07 14:55:03 Info  - Starting job type: Monitor
Script will run at most for 9000 seconds.
Sending output to runtime/jobLogs/Monitor.log
1/7/15 3:00 PM America/Chicago Starting job type: Monitor
2015/01/07 15:00:06 Info  - Script will run at most for 9000 seconds.
2015/01/07 15:00:06 Info  - Starting job type: Monitor
2015/01/07 15:00:06 Info  - Existing monitor job detected
2015/01/07 15:00:06 Info  - Existing monitor job is stuck
1/7/15 3:00 PM America/Chicago Ending job type: Monitor
Script will run at most for 9000 seconds.
Sending output to runtime/jobLogs/Monitor.log
1/7/15 3:05 PM America/Chicago Starting job type: Monitor
2015/01/07 15:05:03 Info  - Script will run at most for 9000 seconds.
2015/01/07 15:05:03 Info  - Starting job type: Monitor
2015/01/07 15:05:03 Info  - Existing monitor job detected
2015/01/07 15:05:03 Info  - Existing monitor job is stuck
1/7/15 3:05 PM America/Chicago Ending job type: Monitor
 

Multiple Dashboards

29 November 2014 - 02:26 AM

I've created a new dashboard, and on my profile I can switch between dashboards.  But the switch dashboard button doesn't show up on other users.  I thought it might be a security issue, but when I view the other user's security summary they should have all rights to dashboards.  So, even if I pushed it to the other user they still don't get the button to switch between multiple dashboards.  What might I be doing wrong?

 

Thanks,

Brian


Summary Reports Grouping by Date

18 November 2014 - 06:36 PM

I need to create a summary report by date.  I see the following options for my date/time fields:

 

DAY, MONTH, QUARTER, WEEK, YEAR 

 

I don't get why there isn't an option for the date itself.  Am I missing something?

 

Thanks,
Brian

 


Security Issues Cloning Reports

06 November 2014 - 02:10 PM

It seems there's an issue with retaining security rights when I clone a report.  

 

For example, if I have a report that is allowed for EVERYONE, then I clone it, it will not show up on the list of reports for some users.  But if I modify that report by simply changing its permissions to another group, save it, then change the permissions back to EVERYONE, it behaves correctly.

 

I'm glad I found the workaround, but you might want to check it out.

 

Thanks,
Brian