Jump to content


Boban Perić

Member Since 24 Feb 2015
Offline Last Active Jul 03 2019 04:31 PM
-----

Posts I've Made

In Topic: zurom installation faild

09 June 2017 - 05:47 AM

Hi,

 

One thing is if the memcached daemon is installed. And another is if the PHP extensions memcache and/or memcached are installed.

You need the memcached daemon installed so the actual cache system is running. On top of that PHP needs to access it and you need either PHP memcache (if using PHP 5) or PHP memcached (if using PHP 7).

But normally even if you disable memcache in protected/config/debug.php, zurmo should work. It's not because of the caching system that you have an error.

 

I think your issue lies in the fact that you tried to use your local zurmo database on the server. You should better do a clean installation on the server.


In Topic: Multiple leads for the same account

07 June 2017 - 08:37 AM

Hi,

 

In Designer -> Contacts Module -> Fields, then scroll down to find 'Status' field. Click Configure.

Here you'll be able to change the 'Starting Status' for the Contacts. It's not a very known feature in Zurmo but it exists..

Though, not sure if that's of any interests for you.

 

Also if you do what you described in one of the last paragraphs, Contacts with same Account will be grouped on that Account Details page in the 'Contacts' portlet.

 

 

Regards,

Boban


In Topic: zurom installation faild

07 June 2017 - 08:09 AM

Hi,

 

Before the installation itself, normally you have the 'System Check' part.

 

Please check also the 'Failed Optional Services' and try to resolve.

 

 

In runtime/application.log do you have anything else logged?


In Topic: Email marketing campaign not sent

02 June 2017 - 06:49 AM

For the email campaigns to work properly the following jobs MUST be set in Cron area:

 

- Generate campaign items

- Mark campaigns as completed

- Process campaign messages

- Process Outbound Email Job

 

Also what is the status of the campaign when you visit ...zurmo/app/index.php/campaigns/default/list ?


In Topic: Opportunity > Products portlet opens product details in misplaced modal box

20 December 2016 - 07:06 PM

This is fixed in 3.2.0