Jump to content


ewa

Member Since 13 Apr 2015
Offline Last Active May 10 2015 02:58 PM
-----

Topics I've Started

advanced search

22 April 2015 - 01:04 AM

I find the zurmo's default is only to find the first character for , but it can't find the username of the 2rd character. such as there is an contact 'jack', and i can search 'jack' when i enter the 1st character 'j', but if i enter the 'a', it find nothing. however, i want to find also 'jack' when i enter 'a'. Then i try to set "$fullNameSql like '$partialName%' " to "$fullNameSql like '%$partialName%" in the ContactSearch.php , but it dosen't work, what should i do?
 
i found that someone else also have the same question, http://zurmo.org/for...-fuzzy-search/,  but i can't found the answer.

please help......

thanks

ewa

how to find the username of the 2rd character on the contactsearch modules

15 April 2015 - 07:11 AM

Hi,i find the zurmo's default is  only  to find the first character for , but it can't find the  username of the 2rd character. such as there is an contact 'jack', and i can it when i enter the character 'j', but if i enter the 'a', it find nothing. there's not what i want, i want to find also 'jack' when i enter 'a'. Then i set "$fullNameSql like '$partialName%' " to "$fullNameSql like '%$partialName%" in the ContactSearch.php , but it dosen't work, what should i do?
 
 
please help......
 
 
thanks
 
 
 
ewa

 


zurmo reports error when i set the "$debug = on;" in the config/debug.php

13 April 2015 - 08:24 AM

  hi,i'm very new in zurmo, today when i seted the "$debug = on;" in the config/debug.php, the zurmo system turned out

PHP warning

:assert() [<a href='function.assert'>function.assert</a>]: Assertion &quot;$user instanceof User &amp;&amp; $user != null&quot; failed

 

here are my question:

# what's wrong that i did?

# how can i turn on the debug for the zurmo?

 

Please help... 

 

Thanks,

 

 

 

ewa